Asianajokokemusta vuodesta 1996
Soita 041 518 7478

Rikosasiat yksityiskohtaisesti ja ammattimaisesti

Rikosasiat ovat yksi yrityksemme pitkäaikaisista vahvuuksista. Olemme ylpeitä ammattiosaamisestamme ja työkokemuksestamme rikosoikeuden alalla. Annamme rikosasioista lyhyen ja maksuttoman alkuneuvottelun! Ota meihin yhteyttä ja kerro tilanteestasi, niin autamme sinua rikosasioiden kanssa.

09 622 2202  ingrid@heickell.fi

Rikosasioiden eteneminen

Rikosasioissa esitutkintavaihe on yksi tärkeimpiä vaiheita. Erityisen tärkeää on päästä työskentelemään rikoksesta epäilyn kanssa jo esitutkintavaiheessa, sillä silloin syyttäjällä on syyteharkintaa suorittaessa käytettävissään myös vastaajan kannalta edulliset asiat. Valitettavan usein rikoksesta epäilyllä henkilöllä ei ole käsitystä siitä, millä seikoilla voisi olla merkitystä asiassa. Näin ollen on suositeltavaa, että asianajajaan otetaan yhteyttä rikosasioissa välittömästi.

Miksi valita rikosasioissa Heickell Oy?

Rikosasiat ovat erikoisalaamme. Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus rikosasioista ja muista alan asioista. Lisäksi meillä on satoja tyytyväisiä asiakkaita sekä kuulumme myös Suomen Asianajajaliittoon. Liiton jäseneksi pääsevät ainoastaan Suomen parhaimmat asianajotoimistot.

Aloitimme toimintamme vuonna 1996 rikosasoiden käsittelyistä ja niiden hoitamisesta. Tästä syystä rikosasiat ovatkin yksi suurimmista vahvuuksistamme tänä päivänä.

Voimme ylpeydellä sanoa, että asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Moni asiakkaamme valitsee meidät vuodesta toiseen aina uudelleen ja uudelleen. Suurin osa uusista asiakkaistamme on tyytyväisten entisten asiakkaiden meille ohjaamia.

Rikosasiat erikoistuneelta lakitoimistolta

09 622 2202  ingrid@heickell.fi

Toimimme rikosasioissa sekä syytetyn puolustajana että asianomistajan asiamiehenä

Rikoksen tapahtuessa uhrin apuna on hyvä olla asiantunteva ammattilainen – Heickell Oy:n asianajaja. Näin kärsimyksille saadaan asianmukainen korvaus. Rikosasian haitat voivat olla taloudellisia, psyykkisiä tai fyysisiä. Hyvä asianajaja tuntee tarkkaan rikosprosessiin liittyvät vaiheet ja osaa ohjeistaa asiakasta oikealla tavalla, sillä usein uhrilla ei ole kokemusta vastaavanlaisista tilanteista. Myös oikeuskäsittelyn aikana on hyödyllistä käyttää oikeudenkäyntiavustajaa. Rikosasiat hoidetaan meidän kauttamme tarkasti ja osaavasti asiakkaitamme kuunnellen, oli kyseessä sitten syytetyn puolustaminen tai asianomistajan asiamiehen tehtävät.

Heickell Oy on Suomen Asianajajaliiton jäsen

Suomen asianajajaliiton jäsenOlemme luotettava toimija rikosasioissa ja muissa lakiapua vaativissa tapauksissa. Toimintamme luotettavuudesta kertoo se, että meidät on hyväksytty Suomen Asianajajaliiton jäseneksi. Liitto pitää silmällä jäseniensä toimintaa ja järjestää koulutuksia. Olemme ylpeitä liiton jäsenyydestä ja hoidamme työmme liiton arvojen mukaisesti. Me hoidamme taatusti asiantuntevasti niin isot kuin pienetkin lakiasiat sekä rikosasiat.

Hoidamme rikosasiat vuosien tuomalla varmuudella

Olemme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla toimiva asianajoyritys. Yritys on perustettu jo vuonna 1996. Ohjaa rikosasiat meidän huoleksemme ja anna meidän huolehtia lopputuloksesta. Olemme palvelleet vuosien aikana satoja asiakkaita ja ottaneet kantaa tuhansiin rikosasioihin ja muihin tapauksiin. Osaamisemme on kattavaa. Pitkä kokemuksemme antaa valmiudet huomioida pienemmätkin yksityiskohdat tapauksissa ja ennakoimaan tulevaa. Liity Sinäkin satojen tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja ryhdytään välittömästi töihin Sinun parhaaksesi.

Ota yhteyttä – Me autamme rikosasioissa

Heickell Oy hoitaa laki- ja rikosasiat yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Kun rikosoikeus mietityttää ja asianajaja on tarpeen, ota meihin yhteyttä. Rikosasioiden lisäksi autamme esimerkiksi aviovarallisuuteen ja avoeroon liittyvissä asioissa. Lyhyt alkuneuvottelu on meillä aina maksuton.

Ota yhteyttä »

Copyright © 2023 Asianajotoimisto Heickell Oy